vineri , 5 august 2022
Prima pagină / Sfaturi Utile / Cum sa ardem caloriile

Cum sa ardem caloriile

Spinningul sau indoor cycling este un program simplu pe care il poate practica la sala de sport aproape oricine, cu exceptia celor care au probleme mai grave la nivel articular. Cum se practica, cate calorii se ard si care sunt secretele bicicletelor speciale pentru acest tip de miscare, poti afla din materialul video realizat la Body Art Wellness Club din Bucuresti, unde am discutat cu antrenorul de fitness Silviu Munteanu.

„Este un program cardio foarte bun pentru arderea stratului adipos. Tonifiaza musculatura si creste si rezistenta musculara”, a tinut sa precizeze antrenorul. Dar tine si de maiestria acestuia, cum reuseste sa imbine efortul fizic cu distractia, astfel incat cei care vin la sala sa nu se plictiseasca. Vei vedea cat de usor trece timpul si cum se distreaza cursantii la aceasta clasa, dar in acelasi timp cat de eficienta este ora, daca participantii mentin ritmul. Dupa tricourile transpirate, iti vei da seama rapid ca se ard si calorii prin spinning.

Vezi si: Exercitii pentru abdomenul plat

____

Realizator: Alexandra Mănăilă

Filmare și montaj: Costin Bleotu

Despre Alexandra Manaila

Vezi și:

Mădălina Iliescu, secretarul Societății Române de Reabilitare Medicală: ,,Sindromul Long-COVID poate să fie tratat în secțiile de reabilitare”

Medicina fizică și de Reabilitare este o specialitate esențială pentru pacienții cu dizabilități, o specialitate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*