Serialul video ,,Dermatita atopică, dincolo de aparențe”, premiul special CJI

Mă bucur foarte mult că Videomedicina.ro, un proiect personal în care pun mult suflet este apreciat, că serialul video proaspăt lansat ,,Dermatita atopică, dincolo de aparențe” a primit un premiu special al CJI .
Contează foarte mult pentru noi, cei care facem parte din echipa Videomedicina.ro și care ne-am propus să punem umărul la educarea publicului larg pe probleme legate de sănătate.

Costin Bleotu, ochiul tău de artist și vasta experiență în televiziune au contribuit din plin la această realizare. Sunt mândră că facem echipă!

Fără ajutorul dr. Adina Alexandru, medic primar dermatovenerologie, Entourage Clinic, cu experiență în diagnosticarea și tratarea dermatitei atopice, fără deschiderea psihologului clinician Bogdana Bursuc de la Mind Institute care a acceptat să vorbească din perspectiva psihologică despre aspectele legate de această patologie și bineînțeles fără contribuția medicului și mamei Cristina Ștefania Vancsa, care a răspuns provocării de-a spune povestea sa și a celor doi copii cu dermatită atopică aceste materiale video nu ar fi ieșit așa. Vă mulțumesc tuturor!
Vă invit să le vizionați și să ne urmăriți și de acum încolo pe Videomedicina.ro

Alexandra Manaila si Costin Bleotu de la videomedicina.ro au câștigat unul din premiile speciale ale concursului CJI de materiale jurnalistice „Dermatita Atopică – mai mult decât poți vedea”.

Puteți consulta aici materialele din serialul video care a primit un premiu special:

Ce este dermatita atopică și pe cine afectează

Care sunt cauzele dermatitei atopice

Care sunt simptomele dermatitei atopice

Cum influențează dermatita atopică viața pacientului

Cum se tratează dermatita atopică

Multumim CJI (Centrul pentru Jurnalism Independent) pentru încredere și apreciere. Pentru noi reprezinți un fel de ”Coloană a Infinitului” în ceea ce privește jurnalismul independent din România. Așa sperăm că va fi și de aici înainte.

Mulțumim SANOFI, minunată ispravă să adunați atâtea minți și condeie de cea mai bună calitate în scopul informării despre această boală complicată.

Felicitari învingătorilor, și, nu în ultiumul rând, tuturor participanților la acest proiect ce s-au pus în slujba celor în nevoie.

Chapeau!

Mai multe detalii puteti citi aici.

 

________________

VIDEOMEDICINA.RO este un proiect al europontis.com coordonat de jurnalista specializată în domeniul medical Alexandra Mănăilă.

Despre Alexandra Manaila

Alexandra Mănăilă este jurnalist specializat în domeniul medical, având o experiență de 23 de ani în mass media. Are background medical, a lucrat în sistemul sanitar și cunoaște problemele cu care se confruntă profesioniștii din sistem. Înțelege și vorbește limba pacienților, cunoaște și empatizează cu nevoile bolnavilor din România și le mediatizează prin intermediul proiectelor în care este implicată. A fost de-a lungul vremii coordonator al diverselor publicații din trusturi importante de presă adresate publicului larg, dar și la cele dedicate specialiștilor din domeniul sanitar. Creator de proiecte media inovatoare, a ocupat poziții de top management în companii, a lucrat și în firme mici, dar și în corporații, iar de mai bine de 6 ani este freelancer, lucrând doar în propria companie (EUROPONTIS.com). Este trainer în comunicare, formator de opinie și bune practici în jurnalism, fiind co-fondator al Școlii de Boli Rare pentru jurnaliști. A câștigat numeroase premii jurnalistice și având în vedere experiența vastă atât în presa scrisă cât și în audio-video și online, este solicitată și implicată în foarte multe proiecte legate de sănătate. Este adesea invitată să modereze și să prezinte dezbateri, conferințe, evenimente și gale organizate de societăți medicale, asociații de pacienți, la care participă autorități medicale, lideri de opinie. Cunoscătoare a sistemului medical atât din interior, cât și din exterior, pledează pentru cauzele pacienților români și este implicată în diverse colaborări cu asociațiile de pacienți dar și cu alți profesioniști din sănătate, atât din România cât și din străinătate.

Vezi și:

EXCLUSIV: Larisa Dovgopola, medic de familie și neurolog din Ucraina, refugiat în Polonia: ,,Oportunitatea de a lucra în profesia ta, chestiune de noroc și fericire”

Împreună cu soțul și cei doi copii, ucraineanca Larisa Dovgopola de profesie neurolog și medic …

Lasă un răspuns