Serialul video ,,Dermatita atopică, dincolo de aparențe”, premiul special CJI

Mă bucur foarte mult că Videomedicina.ro, un proiect personal în care pun mult suflet este apreciat, că serialul video proaspăt lansat ,,Dermatita atopică, dincolo de aparențe” a primit un premiu special al CJI .
Contează foarte mult pentru noi, cei care facem parte din echipa Videomedicina.ro și care ne-am propus să punem umărul la educarea publicului larg pe probleme legate de sănătate.

Costin Bleotu, ochiul tău de artist și vasta experiență în televiziune au contribuit din plin la această realizare. Sunt mândră că facem echipă!

Fără ajutorul dr. Adina Alexandru, medic primar dermatovenerologie, Entourage Clinic, cu experiență în diagnosticarea și tratarea dermatitei atopice, fără deschiderea psihologului clinician Bogdana Bursuc de la Mind Institute care a acceptat să vorbească din perspectiva psihologică despre aspectele legate de această patologie și bineînțeles fără contribuția medicului și mamei Cristina Ștefania Vancsa, care a răspuns provocării de-a spune povestea sa și a celor doi copii cu dermatită atopică aceste materiale video nu ar fi ieșit așa. Vă mulțumesc tuturor!
Vă invit să le vizionați și să ne urmăriți și de acum încolo pe Videomedicina.ro

Alexandra Manaila si Costin Bleotu de la videomedicina.ro au câștigat unul din premiile speciale ale concursului CJI de materiale jurnalistice „Dermatita Atopică – mai mult decât poți vedea”.

Puteți consulta aici materialele din serialul video care a primit un premiu special:

Ce este dermatita atopică și pe cine afectează

Care sunt cauzele dermatitei atopice

Care sunt simptomele dermatitei atopice

Cum influențează dermatita atopică viața pacientului

Cum se tratează dermatita atopică

Multumim CJI (Centrul pentru Jurnalism Independent) pentru încredere și apreciere. Pentru noi reprezinți un fel de ”Coloană a Infinitului” în ceea ce privește jurnalismul independent din România. Așa sperăm că va fi și de aici înainte.

Mulțumim SANOFI, minunată ispravă să adunați atâtea minți și condeie de cea mai bună calitate în scopul informării despre această boală complicată.

Felicitari învingătorilor, și, nu în ultiumul rând, tuturor participanților la acest proiect ce s-au pus în slujba celor în nevoie.

Chapeau!

Mai multe detalii puteti citi aici.

 

________________

VIDEOMEDICINA.RO este un proiect al europontis.com coordonat de jurnalista specializată în domeniul medical Alexandra Mănăilă.

Despre Alexandra Manaila

Vezi și:

Nașterea în România: Cum se adaptează mamele refugiate din Ucraina și nou-născuții lor

Trei milioane de refugiați din Ucraina au trecut granițele României în 2022, însă doar 3% …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*